FÅ STYR PÅ DIN BOLIG.
DOWNLOAD HOMEBOB NU.

 

Hvad er HomeBob?
HomeBob er en intelligent app, der samler alt om din bolig ét sted, giver dig kvalificeret rådgivning og gør det muligt for dig at dele relevante opgaver og informationer med andre.

 

Hvordan fungerer HomeBob?
HomeBob giver dig overblik over aktiviteter i og omkring din bolig og hjælper dig med at prioritere blandt boligens opgaver. HomeBob er en individualiseret løsning, der er baseret på de oplysninger, den ’fodres’ med. På den måde kender HomeBob dine behov, så du kan få hjælp og rådgivning til netop det, du har brug for.

 

Hvorfor skal jeg downloade HomeBob?
HomeBob holder styr på din bolig, så du får ro i sindet og overskud til mere – både mentalt og økonomisk. Det er gratis at downloade HomeBob.

 

Hvem står bag HomeBob?
HomeBob er et selskab ejet af Tryg Forsikring A/S, Solar A/S og KRING INNOVATION ApS, der sammen har udviklet appen med det formål at gøre livet nemmere for boligejere.

Tryg Forsikring er Danmarks største forsikringsselskab og blandt de største i Norden. Som ledende nordisk forsikringskoncern med aktiviteter i Danmark, Norge og Sverige arbejder Tryg for at skabe tryghed og værdi for sine kunder, medarbejdere og aktionærer.

Solar er en førende europæisk sourcing- og servicevirksomhed med knap 100 års erfaring inden for bygge- og energisektoren. Solar-koncernen, der har hovedsæde i Danmark, beskæftiger ca. 3.000 medarbejdere og havde i 2016 en omsætning på mere end 11 mia. kr.

KRING INNOVATION er et dansk innovationshus, der gennem mere end 20 år har arbejdet med digital innovation, forretningsudvikling og strategiske partnerskaber.

App Store

Google Play